Проблема е следния; чистачките ми отказаха,останаха само бързите ?? помагаите колеги ,от какво може да е ??......колата е 156,2.4jtd 99г 136кс
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с чистачки
Collapse
X
-
Разглобяваш и търсиш проблема, има няколко теми.При мен след разглобяване и натягане на пластините в машинката всичко се оправи.Преди да сглобя всичко гресирах наново целият механизъм, тъй като всичко беше спекло и механизма издаваше странни звуци.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
-
На мен ми отказа импулсното и започнаха да спират където ги изключа посред стъклото. Явно беше в управлението нещо, но изобщо не се занимавах да го правя. Още повече, че преди ми прекъсваше на бавната скорост. Направо смених цялото моторче с едно "ново" втора употреба и си реших генерално проблема
При тебе може да е изгоряла бавната скорост.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от kaicata83 Покажи съобщениеами то няма нито инпулсна ,нито бавна,има само наи барзата,,казахами че била вързана директно,затова не изгаряла?166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеНа мен ми отказа импулсното и започнаха да спират където ги изключа посред стъклото. Явно беше в управлението нещо, но изобщо не се занимавах да го правя. Още повече, че преди ми прекъсваше на бавната скорост. Направо смених цялото моторче с едно "ново" втора употреба и си реших генерално проблема
При тебе може да е изгоряла бавната скорост.
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеНа мен ми отказа импулсното и започнаха да спират където ги изключа посред стъклото. Явно беше в управлението нещо, но изобщо не се занимавах да го правя. Още повече, че преди ми прекъсваше на бавната скорост. Направо смених цялото моторче с едно "ново" втора употреба и си реших генерално проблема
При тебе може да е изгоряла бавната скорост.Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от alfon156 Покажи съобщениекак се махат раменете на чистачките за да мога да махна кората или се вдига кората с тяхАко това ти е сложно, по-добре, без да се обиждаш, закарай колата в сервиз.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
Comment
Comment